КРЕЗ Алианс ЕООД е българска компания за собствен внос и дистрибуция на продукти от почти цял свят, специално предназначена за нуждите на корпоративни клиенти и обекти. Разполагаме със складови бази в София и Пазарджик, снабдени с богати и просторни шоуруми, складови пространства, компетентни служители и логистична подкрепа.

Вече повече от 10 години поддържаме и разширяваме своето богато портфолио от различни и интересни продукти за дома, за ремонт и строителство, за декорация и освежаване, за градината, за домакинството и кухнята, за свободното време и доброто настроение.

Устойчиво развиваме дистрибуторската си мрежа и успешно партнираме както с представители на най-големите търговски вериги, така и с множество специализирани и квартални магазини в страната.

Като част от корпорация КРЕЗ, ние сме усвоили опита и скоростта на професионалното обслужване, изградили сме трайни бизнес взаимоотношения със своите партньори и клиенти.

Натрупаната увереност и опит ни помагат ежедневно да осигуряваме бързи и коректни доставки, мърчъндайзинг, професионални планограми и всички други необходими елементи за един по-добър бизнес.

КРЕЗ АЛИАНС Е ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА 30 МАРКИ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Форма за контакти - КРЕЗ Алианс

Switch language:

Please publish modules in offcanvas position.